Twee Landen Regatta

Aankondiging.

 

Evenals vorig jaar zal gedurende het gehele weekend van 11 en 12 juni  2016 op het Oldambtmeer de Twee Landen Regatta plaats vinden. Dit is een weekend met zeilwedstrijden voor zowel beginnende als gevorderde wedstrijdzeilers die georganiseerd worden door ZVO en WSC Loga samen.

Alle zeilers uit Nederland en Duitsland kunnen hier aan deelnemen. Vorig jaar deden de klasse Laser, 420, Splash, 16m2, O-jol, Pirat en Optimist, naast de All Ships Race mee. We hopen dit jaar op nog meer klasse kunnen te laten starten.

Tevens wordt om de Groninger Bokaal gezeild. Dit zijn wedstrijden die op 4 van de vijf Groningse meren plaats vindt in geplande evenementen. De beste zeiler van de wedstrijden op de Groninger meren krijgt een bokaal. We streven 4 wedstrijden te varen in het weekend.

De zeilverenigingen WCS Loga en Zvoldamtmeer nodigen jullie uit tot deelname aan de Twee Landen Regatta. Deelname staat open voor alle open eenheidsklassen.

De Twee Landen Regatta is ook een vast onderdeel voor de 5-merenkampioenschap die telkens op een ander meer in Groningen gehouden.

 

ZV Oldambt