All Ships Wedstrijden 2018

Zeilvereniging Zuidlaardermeer

Uitnodiging tot deelname aan de ALL SHIPS wedstrijden voor ALLE ZEILSCHEPEN op de zondagen 1 juli, 5 augustus en 2 september 2018 op het Zuidlaardermeer. Het evenement is onderworpen aan de Regels zo als gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen en de lokale wedstrijdbepalingen van ZZ.

Deelnamerecht en inschrijving

Deelname staat open voor leden en niet-leden. Inschrijving geschiedt via de website, per zondag of voor meerdere / alle zondagen. Tot een uur voor aanvang van de wedstrijden kan ook worden ingeschreven in het Clubhuis,

Het inschrijfgeld

Leden gratis, niet-leden E 5, – per zondag (drie wedstrijden per zondag)

Programma

Elke wedstrijdzondag inschrijving tot 12.00 uur in het Clubhuis, Meerweg 58, 9606 PP Kropswolde of vooraf via de website. Palaver: 12.15. Streven is drie wedstrijden van elk ruim 35 minuten.

  • Start 1e wedstrijd: 13.00 uur
  • Start 2e wedstrijd: 14.00 uur
  • Start 3e wedstrijd: 15.00 uur

Terug aan de wal: 16.00 uur: prijsuitreiking. Alle deelnemers vallen in de prijzen.

Eventueel te water laten van boten, verdere faciliteiten

U kunt uw boot via de hellingbaan op het terrein van ZZ gratis te water laten. Tevens beschikt ZZ voor kielboten over een takel. Deelnemers kunnen hier gratis gebruik van maken. Er zijn kleedkamers met douches en toiletten. Voorts is er een ruim assortiment aan fris- en alcoholische dranken, thee, koffie, broodjes, patat etcetera verkrijgbaar.

 Verantwoordelijkheid

Deelnemers nemen geheel voor eigen risico deel aan dit evenement. ZZ en alle medewerkers aan dit evenement sluiten elke vorm van aansprakelijkheid voor schade (van welke aard dan ook) volledig uit.

Motorbooters

Motorbooters zijn welkom, zij kunnen afmeren voor de wal bij het clubhuis, en de wedstrijden meevaren als support, buiten het parcours. Voor hen zijn er geen kosten aan verbonden.

Akkoord verklaring

Door aanmelding voor dit evenement verklaart men zich akkoord met bovenstaande. Voor inlichtingen neemt u contact op met de voorzitter, Egbert van Veldhuizen 0592-541616.

 


Mede mogelijk gemaakt door:

KlasseZeilnummerVoornaamAchternaam
Anders 0JaccoHaak