All Ships race 2

Deel 2 van het fameuze All Ships programma.

Iedereen is welkom om mee te zeilen in elke boot met zeilen er op.

Aankondiging ALL SHIPS 2018:
zondag 7 juli, zondag 4 augustus, en zondag 13 oktober

Zeilvereniging Zuidlaardermeer

Uitnodiging tot deelname aan de ALL SHIPS wedstrijden voor ALLE ZEILSCHEPEN op de zondagen 7 juli, zondag 4 augustus, en zondag 13 oktober op het Zuidlaardermeer. Het evenement is onderworpen aan de Regels zo als gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen en de lokale wedstrijdbepalingen van ZZ.

Deelnamerecht en inschrijving

Deelname staat open voor leden en niet-leden. Inschrijving geschiedt via de website, per zondag of voor meerdere / alle zondagen. Tot een uur voor aanvang van de wedstrijden kan ook worden ingeschreven in het Clubhuis,

Het inschrijfgeld

Leden gratis, niet-leden E 5, – per zondag (drie wedstrijden per zondag)

Programma

Elke wedstrijdzondag inschrijving tot 12.00 uur in het Clubhuis, Meerweg 58, 9606 PP Kropswolde of vooraf via de website. Palaver: 12.15. Streven is drie wedstrijden van elk ruim 35 minuten.

Start 1e wedstrijd: 13.00 uur

Start 2e wedstrijd: 14.00 uur

Start 3e wedstrijd: 15.00 uur

Terug aan de wal: 16.00 uur: prijsuitreiking. Alle deelnemers vallen in de prijzen.

Eventueel te water laten van boten, verdere faciliteiten

U kunt uw boot via de hellingbaan op het terrein van ZZ gratis te water laten. Tevens beschikt ZZ voor kielboten over een takel. Deelnemers kunnen hier gratis gebruik van maken. Er zijn kleedkamers met douches en toiletten. Voorts is er een ruim assortiment aan fris- en alcoholische dranken, thee, koffie, broodjes, patat etcetera verkrijgbaar.

 Verantwoordelijkheid

Deelnemers nemen geheel voor eigen risico deel aan dit evenement. ZZ en alle medewerkers aan dit evenement sluiten elke vorm van aansprakelijkheid voor schade (van welke aard dan ook) volledig uit.

Motorboters

Motorbooters zijn welkom, zij kunnen afmeren voor de wal bij het clubhuis, en de wedstrijden meevaren als support, buiten het parcours. Voor hen zijn er geen kosten aan verbonden.

Akkoord verklaring Door aanmelding voor dit evenement verklaart men zich akkoord met bovenstaande.

KlasseZeilnummerVoornaamAchternaam
Finn 72RoosMesschendorp
Finn 72RoosMesschendorp
Finn 42ArienStorm
Finn 32Mulder
Finn 660Gerard
O-Jol 558RobHoogeveen