Sponsorborden en banners

Sponsorborden & banners

De ZZ biedt de mogelijkheid om op de website een banner te plaatsen, met een link naar de pagina van de adverteerder. Deze banner is continu zichtbaar in de onderbalk op elke pagina, waar de bezoeker ook op kijkt.

Onze website heeft gemiddeld circa 50 bezoekers per dag.

Ook kan een sponsor zich aanmelden voor het plaatsen van zijn firmanaam op het sponsorbord. Dit doek (bord) is permanent opgehangen op de voorkant van het clubhuis en daarmee goed zichtbaar voor alle leden en voorbij varende passanten en op doorreis zijn. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd bij de ZZ die ook bezoekers van buitenaf de club aantrekken, zoals wedstrijden voor volwassenen, maar ook trainingsclinics voor de jeugdzeilers.

Het grootste jaarlijkse evenement voor de jeugd is de Combo Noord. Bij de prijsuitreiking wordt het podium met de winnaars voor het sponsorbord geplaatst, waardoor het op de meeste foto’s van de bezoekers goed zichtbaar zal zijn.
Tijdens de Combi Noord komen er elk jaar circa 150 zeilers naar onze club, veelal met hun ouders en andere familieleden.
Het is ook mogelijk om alleen tijdens een evenement een sponsorbijdrage te doen. Meer informatie hierover staat bij Evenement Sponsoring.

Voor de voorwaarden kunnen wij u verder bijpraten indien u ons een mailtje stuurt.

Wim Bijlsma

secretaris@zvzuidlaardermeer.nl